O nama

Tvrtka TAPO DIZAJN d.o.o, specijalizirana u dizajniranju i proizvodnji namještaja za poslovne interijere.

Proizvodni program uključuje namještaj i stolice za uredske prostore, hotele, domove za starije, bolnice i projektirani namještaj. Nudimo proizvode visoke kvalitete, te smo u mogućnosti zadovoljite sve potrebe naših klijenata na području opremanja poslovnih interijera. Osim na domaćem tržištu iz nas su do sad realizirani brojni uspješni projekti na zahtjevnom europskom tržištu, tako da smo potvrdili svoju kvalitetu i sposobnost realizacije projekata i na internacionalnom planu.

Dio naše ponude je poseban odjel koji se bavi projekt menadžmentom, od izrade idejnih rješenja pa do kompletiranja projekata po sistemu ključ u ruke.

Vlastiti proizvodni program je upotpunjen proizvodima vodeći svjetski proizvođača uredskog namještaja, namještaja za hotele, restorane i barove, kao i namještaja za kongresne dvorane i učionice. Naši najvažniji partneri su: Knoll International, Okamura Corporation, Infinitdesign, Prostoria, Gaber, Plust, Cizeta i Tirolo, Stilad, Lapalma i brojni drugi etablirani proizvođači.

TAPO DIZAJN d.o.o izuzetna pažnja usmjerava na uspostavu kvalitetnog i partnerskog odnosa s klijentom, uz maksimalno profesionalan pristup svakom projektu, bez obzira na njegovu veličinu. Brzina i preciznost u komunikaciji s klijentom, kompetentnost (odlično poznavanje proizvoda i njihova primjena), te maksimalno brz proces realizacije svih projekata.

Do sad smo realizirali brojne uspješne projekte kako na domaćem tržištu tako u inozemstvu, naši klijenti su brojne poznate tvrtke, državne institucije, hoteli, poslovne škole, bolnice i dr. Neki od najznačajnijih klijenata su: Microsoft, Ericsson, Merck Sharp & dhome, Teva, Generali, Vern, VPŠ Libertas, Effectus i dr.